VIDEO - Momentul scufundării navei amiral Moskva „Crucișătorul”. Imaginile au devenit virale


Momentele dinaintea scufundării crucișatorului Moskva au fost filmate, iar imaginile au fost postate ulterior pe mai multe rețele de socializare, scena s-a viralizat în foarte scurt timp. 

Încă nu se cunosc informații exacte despre echipajul ce se afla la bordul crucișătorului, pentru că autoritățile din Ucraina transmit informații diferite față de cele transmise de Rusia, astfel că nimeni nu știe care sunt cele reale. Ucraina susține că există doar câteva zeci de supraviețuitori din cele peste 500 de persoane. Pe de altă parte, Rusia nu a raportat nici măcar o victimă. 

În același timp, soția unui bărbat aflat în echipajul de la bordul navei a transmis că a fost informată că soțul său a murit. „Eroul nostru!!! A murit făcându-și datoria . A luptat până la urltima suflare pentru a apăra nava. Suntem în lacrimi și în doliu. Vei fi mereu un erou în inimile noatre”, ar fi scris femeia ăe o rețea de socializare, citată de BBC.

Și informațiile privind motivul scufundării diferă în funcție de partea care îl transmite. Rusia susţine că Moskva s-a scufundat în urma unui incendiu provocat de explozia de muniţii, iar Ucraina susţine că a scufundat-o după un atac cu rachete. Varianta Ucrainei este susținută de mai multe state.

Comentarii Facebook