VIDEO. O pereche de porci „neînfricați” s-au luptat cu înverșunare împotriva unui urs, care a încercat să intre în țarcul lor


Țarcul porcilor a fost scena unei „lupte în cușcă”, atunci când ursul a reușit să sară gardul și a încercat să îl atace pe unul din cei doi porci.

Filmarea care a făcut furori pe internet vine din orășelul New Milford, statul Connecticut, 

Videoclipul de securitate arată cum, inițial, un porc alb pe nume Mary se luptă curajos să îi țină piept prădătorului.

Hammy, un porc negru care se afla în interiorul țarcului îi sare mai apoi în ajutor și reușește să îl trimită într-un colț pe ursul invadator. Purceii reușesc, mai apoi, să pună ursul pe fugă. 

Toata întâmplarea „de necrezut” a fost surprinsă de camerele de luat vederi.

Rebecca Shaw, deținătoarea porcilor, a declarat pentru presă că este mândră de animalele curajoase: „Sunt foarte mândră de ei, mai ales de Hammy, căruia îi este frică de propria sa umbră, de felul în care a ieșit în forță când a văzut-o pe Mary luptă cu ursul”.

Shaw a spus că o alarmă se declanșează de obicei dacă există o tulburare în curtea din spate, dar ea nu a auzit-o în acea seară. Ea a aflat despre urs doar după ce și-a auzit fiul și fratele țipând: „Atunci am realizat că porcii mei se pot apăra singuri”, a spus Shaw, adăugând: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu, din nou, pentru că s-ar fi putut termina foarte rău.”

Comentarii Facebook