Un român, care a muncit 40 de ore ca să deszăpezească drumul până la o femeie gravidă din Moldova, a murit în sediul instituției


Un angajat de la Secția Drumuri Naționale din Botoșani a fost găsit decedat în sediul instituției, după ce a muncit 40 de ore și a ajutat la deszăpezirea drumului până la femeia însărcinată care a născut acasă.

Bărbatul a asistat-o pe femeia gravidă din Botoșani, care a născut acasă. Joi, aceasta a născut acasă, după ce drumul către spital a fost înzăpezit. Utilajele au făcut cu greu față, iar în acele minute, medicii au ținut legătura cu femeia printr-un apel video.

Dumitru Ichim este unul dintre angajații de la Serviciul Drumuri Naționale din Botoșani care a lucrat pe utilajele de deszăpezire. El a lucrat 40 de ore în ultimele două zile, care au fost critice.

Vineri dimineață, Dumitru Ichim a fost găsit fără viață într-un birou. El le-a spus joi seara că merge să se odihnească, după ce a muncit 40 de ore.

Cunoscuții spun că acesta a muncit până la epuizare. Cu toate că programul se terminase de multe ore, Dumitru Ichim a preferat să își ajute colegii de pe celelalte utilaje de deszăpezire din Săveni.

La Poliţie, la ISU, la ambulanță, tura este de 8-12 ore. Au terminat, au plecat acasă. La noi pleci acasă când se termină munca. E foarte greu să mai găsești un om ca el. Unde era trimis, făcea totul. Un adevărat profesionist. A ajutat-o pe femeia din Crasnaleuca să ajungă la spital. A salvat o viață, dar a pierdut-o pe a lui”, a spus unul dintre colegii bărbatului, potrivit monitorulbt.ro.

Comentarii Facebook