Joi 19 Mai

VIDEO - Imagini cu momentul în care un tanc rusesc explodează, iar turela sare în aer la 80 de metri


Imagini desprinse parcă dintr-un film au fost filmate pe străzile din Mariupol. Un tanc rusesc este surprins în momentul în care explodează, turela lui ridicânduse ăn aer la câţiva zeci de metri.

Videoclipul a fost filmat de postul de televiziune chinez, Phoenix, şi surprinde o explozie bruscă a unui blindat care aparţinea armatei ruse. Acesta este distrus instantaneu în urma exploziei, în timp ce turela lui, deşi rămâne întreagă, este aruncată în aer la aproximativ 80 de metri, scrie Daily Mail.

Explozia unui tanc rusesc

Jurnalista chineză care a surprins aceste imagini a spus că şoferul maşinii în care ea se afla a fost nevoit să apese brusc frâna pentru a evita un impact devastator.

Phoenix Satellite TV a trimis o echipă în prima linie din estul Ucrainei pentru a merge la Uzina de Oțel Mariupol Azov pe 6 mai pentru a discuta despre evacuarea civililor de către Națiunile Unite, Comitetul Internațional al Crucii Roșii și Organizația Militară Rusă. Reporterul Lu Yuguang a scăpat de moarte în timpul interviului întrucât șoferul a reuşit să frâneze la timp”.

Comentarii Facebook