VIDEO - Imagini cu momentul în care o șoferiță scoate de pe șine Mocănița de la Moldovița, plină cu turiști


Locomotiva Mocăniței Huțulca de la Moldovița a fost scoasă de pe șine, marți, 23 august, de o șoferiță neatentă. Aceasta a pătruns cu autoturismul pe drumul principal, dintr-o curte laterală, fără să se asigure și a ieșit chiar în fața trenului. În urma impactului autoturismul a fost avariat serios iar trenul a sărit de pe șine. Din fericire nimeni nu a fost rănit. 

Accidentul a avut lo c marți, în jurul orei 13:00. Mocănița efectua o cursă cu turiști pe traseul dintre Moldovița și satul Argel. La un moment dat, o femeie aflată la volanul unui autoturism nu s-a asigurat la ieșirea dintr-o curte laterală și a fost izbită de locomotiva care tocmai trecea prin fața casei. 

În urma impactului autoturismul a fost prins între gardul de beton și mecanismul de tracțiune al locomotivei. Din fericire, nici femeia, nici copilul acesteia care se afla în mașină nu au fost răniți, potrivit monitorulsv.ro

Mai speriați au fost turiștii care se aflau în tren la momentul impactului. Aceștia au fost preluați și transportați spre destinație.  

Poliția încearcă acum să afle în ce condiții s-a produs accidentul. Însă din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că vinovată ar fi femeia de la volanul autoturismului care nu s-ar fi asigurat.  


Comentarii Facebook