Femeie înjunghiată de iubit în toaleta unui camping de pe litoral, sub privirile tuturor. Păi cum iubeşti tu femeia? Aşa pe pumni? - FOTO


O turistă a fost înjunghiată în campingul din Eforie Nord, iar imagini cu atacul au apărut abia acum. Mai mulți turiști au reuşit să o salveze pe tânără din mâinile agresorului şi au sunat la 112, dar când era prea târziu.

Oamenii din camping au fost martorii unor scene incredibile. Tânăra de 27 de ani a fost lovită cu barbarie și iubitul ei, care a spart tot ce a întâlnit în cale. Aceasta s-a refugiat în toaleta publică, dar a fost urmărită și acolo. 

Un martor a spus că agresorul ”trăgea de uşă, să intre peste ea, acolo. Ea spunea: ”Lasă-mă în pace! Lasă-mă în pace!'”. Şi până la urmă a intrat. Cum a făcut, a răzbit şi a intrat peste ea şi o bătea. Eu m-am dus târziu, dar nu am văzut-o prima dată plină de sânge”. 

Înarmat cu o foarfecă, individul şi-a înjunghiat partenera de mai multe ori.

I-am zis: ”Băi, băiatule! Ce faci tu aici?” Şi el zice: ”Iubesc femeia!”. Păi cum iubeşti tu femeia? Aşa pe pumni? I-am spus să iasă afară, au venit vreo doi domni din camping, mai voinici aşa şi l-au chemat şi pe băiatul care era la recepţie. Oamenii ăia doi l-au scos pe el şi au luat-o pe ea şi au pus-o pe un scaun, acolo, că era plină de sânge”. 

Tânăra a ajuns la spital cu unul dintre plămâni perforat şi pierduse mult sânge. Viața i-a fost pusă în pericol, spun anchetatorii. 

Agresorul a dat vina pe consumul exagerat de alcool, motivând că a băut cel puţin un litru de rom înainte.

Era într-o stare avansată de ebreritate, aşa încât a avut mai multe pierderi de memorie şi nu a oferit decât frânturi din ceea ce şi-a amintit. Ştia că s-a trezit la un moment dat cu foarfeca în mână”, a spus un procuror.

Cei doi au împreună doi copii minori și formează un cuplu de 13 ani. 

Trist este că nimeni nu a sunat la 112. ”S-au bătut ore în şir şi nimeni nu a chemat pe nimeni. A chemat SMURD-ul, atât. De şapte ori, ea a venit către recepţie şi aici nimeni nu a luat măsuri. 

Ei se certau mereu, nu ştiu motivul. A bătut-o toată noaptea, a ars cortul. Aruncase un cort la o pubelă. Cred că se certase dinainte de a distrus cortul”.

Culmea este că femeia nu a depus plângere. 

Sursa: Observatornews.ro

Comentarii Facebook