VIDEO - Hoți surprinși în timp ce spărgeau un magazin GSM. Au furat în două minute produse în valoare de 60.000 de lei. Proprietarul caută făptașii


Patru hoți, mascați din cap până în picioare, au reușit să spargă un magazin GSM din București în mai puțin de trei minute. Bărbații au reușit să sustragă produse GSM în valoare de aproximativ 60.000 de lei. Disperat, proprietarul magazinului a cerut ajutorul autorităților aducând dovezi video prin care ar putea fi identificați tâlharii, cu toate acestea, la trei zile de la incident, bărbatul păgubit nu a reușit să rezolve nimic.

Sunt proprietar al unui magazin GSM în centrul Bucureștiului. Magazinul meu a fost spart sambata 25.06.2022 dimineața la ora 05:03. Spargerea a durat două minute”, ne-a informat bărbatul. 

Chiar dacă hoții erau conștienți de camerele de supraveghere și de alarma care s-a pornit din prima secundă în care au forțat ușa de la intrare, cei patru nu s-au sfiit deloc să intre în magazin și să îndese într-o geantă cât mai multe produse electronice (telefoane în special). 

„Hoții nu mai au frica de nimic, nici de camere de supraveghere, nici de sisteme de alarmă”

Am înregistrarea completă cu cei care au intrat și în 2 minute au luat tot. Am sistem de alarmă și camere 4k. Hoții nu mai au frica de nimic, nici de camere de supraveghere, nici de sisteme de alarmă. Au furat produse GSM de aproximativ 60.000 ron (în 2 minute)”, declară proprietarul magazinului.

Dezamăgit de reacția lentă a autorităților, bărbatul ne-a contactat pentru a face publice imaginile cu cei patru bărbați care au spart magazinul, în speranța că în felul acesta lucrurile s-ar putea mișca mai repede.

Au intrat mascați dar avem imaginile în format 4k și poate reușim să le dăm o mână de ajutor celor de la secția 14. Difuzarea materialului  m-ar ajuta în prinderea acestor indivizi și ar crește interesul acordat de către poliția română pentru că nu se face nimic, decât dacă este public”, a mai spus proprietarul. 


Comentarii Facebook