„Avea toată viața, mi-a distrus-o!”. Moartea misterioasă a unei tinere, Yasmin s-a aruncat în gol de la etajul 5


O tânără de 18 ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din centrul Capitalei, iar în spatele tragediei ar sta un individ care a cucerit-o prin metoda „loverboy", acuză părinţii ei. Vestea morții a picat ca un trăsnet asupra întregii familii, care își caută acum dreptatea. În fața acuzațiilor, iubitul fetei neagă tot. 

Yasmin abia împlinise 18 ani. Era elevă în ultimul an la un liceu din Galați. De două zile era în Capitală, dormea în apartamentul unei alte fete, tot din Galați. De aici de altfel s-a şi aruncat în gol, de la balconul acestei locuinţe, aflată la etajul 5 al unui bloc din centrul Bucureștiului, scrie Observator

Avea toată viața, abia împlinise 18 ani... Mi-a zis că este bine, mami! Mă asigura că este bine și să stau liniștită, să stăm liniștiți, că ea a ales să fie cu iubirea ei... Mi-a distrus-o, mi-a distrus-o!”, spune mama fetei pentru sursa citată.

Oamenii dau vina pe iubitul fetei şi spun că ar fi încercat în zadar să o ţină la distanţă de el. Mai mult, ei cred că Yasmin şi prietenă ei, care e minoră, ar fi fost racolate de băiat prin metoda loverboy şi că ar fi căzut victime ale traficului de persoane. 

Ne-a spus într-o zi că este într-o relație cu un băiat. Am auzit niște chestii urâte de băiatul ăsta... Că băiatul se ocupă cu niște chestii necurate... După ce a făcut fata mea 18 ani a convins-o să plece de acasă, să își părăsească domiciliul. El a fost foarte insistent, a reușit prin tot ce a putut el să facă să comunice cu ea... Îmi promitea că dacă o să o las o să îi mulțumesc toată viața că o să o facă om... Din păcate a făcut ce a făcut…”, spune tatăl fetei. 

Trupul tinerei a fost ridicat de la Institutul de Medicină Legală și dus în Galați, acolo unde familia urmează să o înmormânteze. Ancheta este, însă, abia la început. Procurorii, împreună cu polițiștii de la Omoruri încearcă acum să afle ce a determinat-o pe tânără să recurgă la gestul extrem. Cea mai importantă probă sunt mesajele din telefonul fetei, notează sursa citată. 

Iubitul fetei recunoaște că s-au certat, dar neagă toate celelalte acuzații. 

Ne-am certat toată ziua și nu i-am răspuns la mesaj și seara... Ne-am certat iar și a zis că pleacă. Și am lăsat-o să plece. Și m-a sunat o fată, o prietenă de-a ei să îmi spună ce s-a întâmplat…”, spune acesta.

În momentul în care un loverboy îi oferă astfel de semne de afecțiune este ca un om flămând... Vulnerabilitățile victimei de obicei nu sunt partea materială sau că au avut o familie dezorganizată, cum cred alții, ci lipsa de afecțiune și de conexiune emoțională, spun psihologii. 

Comentarii Facebook