Duminica 2 Octombrie

VIDEO - Ferrari SF90, filmat cum face praf cinci mașini parcate regulamentar. Șoferul bolidului iese disperat pe geam și se face nevăzut


O cameră de supraveghere a surprins momentul în care un Ferrari SF90 de peste jumătate de milion de euro face praf cinci maşini parcate, dar şi momentul în care, imediat după impactul violent, şoferul bolidului iese pe unul dintre geamurile laterale şi se face nevăzut.

Accidentul s-a produs în urmă cu câteva zile, pe Hagley Road, în Halesowen, un district al comitatului West Midlands din centrul Angliei

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un Ferrari SF90, supercar de aproape 600.000 de euro, face praf cinci maşini parcate pe marginea drumului. În imagini se vede cum cele cinci maşini intră unele în altele într-o fracţiune de secundă, după ce bolidul le izbeşte cu viteză.

Șoferul maşinii de lux, îmbrăcat într-un tricou și pantaloni scurți, poate fi văzut încercând frenetic ambele portiere. Văzând că nu se deschid, bărbatul iese pe geam şi fuge de la locul accidentului.

Polițiștii au găsit supercarul, dar nici urmă de şofer

Bolidul constructorului italian - care poate atinge viteze de până la 350 km/oră, numit cândva „cea mai rapidă mașină a deceniului” de către MotorTrend, a fost serios avariat în urma impactului. 

Imaginile publicate de mass-media locale arată cum partea din față a vehiculului, care poate accelera de la 0 la 124 mph în 6,7 secunde, a fost complet distrusă, în timp ce bucăți din mașină pot fi văzute și împrăștiate peste drum. Pompierii au găsit supercarul, dar nici urmă de şofer. Acum, poliţiştii încearcă să-l găsească.

Mașina a fost confiscată, iar munca noastră de identificare și urmărire a șoferului continuă”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din West Midlands.


Comentarii Facebook