VIDEO - Femeie pusă la pământ și târâtă pe jos, după ce a afișat o fotografie cu Marin Le Pen și Vladimir Putin


O femeie a fost pur și simplu pusă la pământ și târâtă pe podea după ce a îndrăznit să protesteze împotriva candidatei la prezidențiale Marine Le Pen, la o conferință de presă. Femeia ținea în mâini o fotografie cu Le Pen și Vladimir Putin, făcută în 2017, moment în care un agent de securitate a placat-o.

Pe imaginile publicate de BBC se poate observa cum femeia, care ținea o fotografie în formă de inimă cu Marine Le Pen și Vladimir Putin, a fost pusă la pământ și apoi târâtă pe podea, chiar sub privirile jurnaliștilor ce imortalizau momentul.

Marine Le Pen considerată o cadidată „controversată”. Vrea să retragă Franța din unele strucuri NATO

Candidata de extremă dreapta la prezidenţialele din Franţa, Marine Le Pen, a pledat pentru o apropiere strategică între NATO şi Rusia, de îndată ce războiul ruso-ucrainean va fi încheiat şi reglat printr-un tratat de pace.

Este interesul Franţei şi al Europei, dar de asemenea, cred, al Statelor Unite, care nu au (...) niciun interes să vadă apărând o uniune strânsă sino-rusă”, a afirmat candidata formațiunii Rassemblement National (RN), într-o conferință de presă susținută la Paris. 

Marine Le Pen propune în proiectul său prezidenţial o alianţă cu Rusia pentru a o include „într-o arhitectură de securitate europeană care nu se poate confunda total cu NATO”, considerată o „organizaţie belicoasă”. Marine Le Pen, care a fost primită de Vladimir Putin în timpul precedentei sale campanii prezidenţiale din 2017, este acuzată cu regularitate de adversarii săi de legături cu regimul


Comentarii Facebook