VIDEO - Cum a reușit un puști să scape de o femeie care îl urmărea: „Prefă-te că ești mama mea”


Un băiat în vârstă de 10 ani a reușit să scape de o femeie care îl urmărea pe drumul spre casă, vineri, după ce a intrat într-un magazin și a cerut ajutorul casieriri de 17 ani. 

Camerele de supraveghere arată femeia care merge pe lângă băiat, Sammy Green. Copilul a intrat într-un magazin local din Pottstown, Penssylvania. Străina a continuat să stea în ușă în timp ce Sammy s-a dus la casieră și i-a spus să se comporte ca și cum ar fi mama lui, „Acea femeie mă urmărește, prefă-te că ești mama mea”, scrie Daily Mail

Casierița adolescentă a acționat rapid, a închis ușa și a încuiat-o. Atunci femeia a plecat. 

Vorbind despre incident, tatăl lui Sammy a spus că a fost înfiorător să vadă imaginile cu fiul său în timp ce era urmărit. „Am plâns de fiecare dată când am văzut acel video”, a spus el. Sammy a povestit că mergea de la școală spre casă atunci când femeia a început să-l urmărească și să se ofere să-i cumpere mâncare. „Îmi spunea: Merg la Wawa, mergi și tu acolo? Ce vrei să-ți iei de la Wawa? Unde este familia ta?”, a spus băiatul.

Copilul nu o mai văzuse pe femeie până în acea zi, însă ea susține că îi cunoștea familia și că el ar fi trebuit să meargă cu ea. Casierița a povestit că l-a lăsat pe Sammy să aștepte în spatele tejghelei când ea a mers să confrunte femeia. „Să-mi văd copilul căutând ajutor pentru că se temea pentru viața lui, mă doare”, a spus tatăl. Poliția a reușit să găsească femeia și a fost dusă într-o clinică pentru probleme psihice. Sammy este dus acum zilnic la școală de către un prieten de familie.


Comentarii Facebook