FOTO - Doi copilași au murit sub privirile disperate ale mamei care nu i-a putut salva, după ce casa le-a luat foc


Doi copii au avut de un sfârșit absolut tragic. Micuții au ars de vii în casa cuprinsă de flăcări. Mama lor ieșise din locuință, iar când a văzut fumul gros a venit într-un suflet.

Când a încercat să intre în cameră, a fost prea târziu. Limbile de foc năpădiseră deja întreaga încăpere, iar copiii nu au mai putut fi salvați de femeia disperată. 

Au murit sub privirile disperate ale mamei care nu i-a putut salva

Dubla tragedie a avut loc în satul Sîrbești, din comuna buzoiană Vintilă Vodă. Femeia își creștea singură copiii, tatăl lor fiind la închisoare. La momentul sosirii popmpierilor, casa ardea generalizat, iar tavanul se prăbușise. Potrivit reporterbuzoian.ro, casa se afla la câteva sute de metri de zona locuită, aproape de albia râului Slănic, motiv pentru care flăcările nu au putut fi observate de localnici. 

incendiu-locuinta-vintila-voda-copii-decedati.jpeg

Mamam copiilor nu avea mutație din comuna Vintilă Vodă, dar Primăria și localnicii o mai ajutau cum puteau , de câte ori aveau ocazia.  

Incendiul a izbucnit la o locuință de pe raza localității Sîrbești, comuna Vintilă Vodă. Pentru stingerea acestuia au intervinit angajați ai Punctului de Lucru Beceni și ai Detașamentului de Pompieri Buzău. În urma incendiului au rezultat două victime, ambele decedate. Este vorba de un băiat în vârstă de aproximativ 1 an și o fetiță în vârstă de aproximativ 2 ani și 6 luni. A fost afectată o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Pompierii au intervenit pentru licidarea focului, după aproximativ 2 ore, flăcările au fost stinse în totlitate”, potrivit ISU Buzău. 

Sursa foto: ISU Buzău 

Comentarii Facebook