Un tânăr a rămas fără picioare după ce a mâncat resturile din ziua anterioară


Un tânăr a rămas fără picioare după ce a mâncat mâncarea rămasă din ziua anterioară, acesta s-a îmbolnăvit imediat. 

Un student și-a pierdut picioarele după ce s-a infectat cu sepsis bacterian sever, contactat după ce a mâncat din mâncarea rămasă de la o comandă făcută de prietenul său cu o zi în urmă, scrie Mirror.co.uk.

Tânărul a mâncat un preparat cu tăiței și pui pe care prietenul său îl comandase cu o seară înainte, dar s-a îmbolnăvit imediat, potrivit NeW England Journal of Medicine. Acesta avea o temperatură extrem de ridicată, cu o frecvență cardiacă de 166 de bătăi pe minut, când a fost dus la spital de urgență.

Studentul nu avea alergiiși și-a făcut toate vaccinurile din copilărie conform fișelor medicale. Din spusele apropiaților, băiatul consuma rar alcool, dar consuma des cannabis.

Daily Star a transmis că starea lui s-a înrăutățit și a trebuit să fie transportat cu elicopterul la un alt spital pentru tratament suplimentar.

Pacientul a fost internat cu dureri abdominale difuze și greață după ce a mâncat orez, pui și resturi de la o masă la restaurant”, a arătat raportul din fișa medicală.

New England Journal of Medicine a spus că băiatul a lucrat cu jumătate de normă la un restaurant și nu a călătorit recent și nici nu a fost expus la animale sau la oameni bolnavi.

Se pare că tatăl său avea boală coronariană și fratele său a suferit meningită virală când avea șase săptămâni.

Durerile abdominale și vărsăturile au fost urmate de dezvoltarea frisoanelor, agravarea progresivă a mialgiilor difuze, dureri în piept, dificultăți de respirație, dureri de cap. S-a confirmat că suferea de o infecție bacteriană agresivă care a determinat cedarea rinichilor și sângele a început să se coaguleze”, au explicat medicii.

Rezultatele analizelor de sânge au arătat că bărbatul a ieșit pozitiv pentru Neisseria meningitidis, care este o formă de sepsis foarte agresivă care poate ucide.

Țesutul de pe degete a dezvoltat cangrenă la fel și picioarele, ducând la amputare, conform SțirileProTv.ro.


Comentarii Facebook