Un tânăr a murit la vânătoare, împușcat cu arma prietenului său. Bărbatul s-a stins în ambulanță, înainte ca aceasta să plece cu el spre spital


O partidă de vânătoare organizată legal, pe un fond privat, s-a încheiat tragic pentru un bărbat de 41 de ani, după ce a fost împușcat accidental cu arma prietenului său, care participa la aceeași vânătoare. Din păcate bărbatul a murit în ambulanță, la locul tragediei.

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați prin 112 despre faptul că, în cadrul unei partide de vânătoare autorizată, un bărbat de 41 de ani, din Pâncota, a fost împușcat accidental, cu arma de vânătoare a unui tânăr de 21 de ani, din Șicula, care lua parte la aceeași vânătoare”, a anunțat IPJ Arad la aproximativ o oră după incident.

Cunoscuții victimei susțin că cei doi (victima și prietenul său, un tânăr în vârstă de 21 de ani) participau la o partidă de vânătoare legală, de mistreți și vulpi. Se pare că unul dintre vânători nu ar fi respectat procedura armelor și muniției, mai precis nu ar fi scos glontele de pe țeavă și a băgat arma cu tot cu muniție în teacă. Cei doi s-au urcat în mașină, arma s-a descărcat, iar glontele l-a lovit pe bărbat în picior.

Din păcate, rana era într-o zona puternic vascularizată astfel că, în momentul în care echipajul de prim-ajutor a ajuns la fața locului, bărbatul de 41 de ani a intrat în stop cardio-respirator, conform unui articol Observatornews.ro.

Bărbatul s-a stins în ambulanță, înainte ca aceasta să plece cu el spre spital

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru ucidere din culpă și uz de armă, fără drept, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș.



Comentarii Facebook