Un român, tatăl a doi copii, riscă ani grei de închisoare în Spania pentru viol în serie. Majoritatea victimelor sunt românce


Un bărbat de 37 de ani riscă 29 ani de închisoare în Spania, după ce a agresat mai multe femei. Potrivit anchetatorilor, acesta își seda victimele, filma agresiunea, iar apoi le trimitea videoclipurile editate cu muzică și text.

Românul este acuzat de procurori de cinci violuri, comise între 2012 și 2019. Anchetatorii au confiscat un laptop din locuința bărbatului, precum și mai multe stick-uri de memorie care conțineau fișiere audio și video cu violuri.

Oamenii legii au analizat imaginile și au identificat alte patru femei care nu erau trecute în dosarele de anchetă. În plus, au descoperit că una dintre victime a fost abuzată sexual de 11 ori, scrie Impulso Bajio, citată de Antena 3.

Poliția a concluzionat că majoritatea victimelor sunt românce, fiind chiar rude ale prietenilor bărbatului. Unul dintre ofițerii de poliție chemați să depună mărturie a precizat că toate aceste femei au fost agresate împotriva voinței lor, deși nu au depus plângere împotriva violatorului lor. El a mai dezvăluit că victimele au fost familiile colegilor de serviciu ai inculpatului, care ar fi fost, de asemenea, constrânse și deposedate de cheile de la casele lor și apoi agresate, precizează sursa citată.

Agresorul a fost arestat pentru prima dată la locul său de muncă, la o firmă din Lazkao, în iulie 2019. Cu toate acestea, între 2015 și 2019, nu i s-a adus nicio acuzație. Agenții au declarat că în căutările lor online au existat câteva căutări despre cum să folosești cloroformul pentru a adormi oamenii.


Comentarii Facebook