Tragedie fără margini pentru un pompier. Bărbatul a fost chemat să își salveze propriul copil, în vârstă de 16 ani, victima unui accident rutier


Un pompier chemat la locul unui accident a constatat că victima este chiar fiica lui de 16 ani, adolescenta a murit la spital la câteva minute după accident.

Tragedie fără margini pentru un pompier. Bărbatul și-a resuscitat propria fiică, în vârstă de 16 ani, victima unui accident rutier, însă copila și-a pierdut viața câteva minute mai târziu.

Salvatorul face parte din echipajul de intervenție care a fost solicitat la accidentul rutier. Ajuns la fața locului, pompierul a realizat că unica lui fiică este victima accidentului sângeros la care a fost solicitat. Fata a reușit să supraviețuiască timp de câteva minute până la spital, dar din păcate, câteva minute mai târziu, fata s-a stins în camera de urgențe. 

Totul s-a întâmplat dumincă, 20 februarie, în jurul orei 17:30, aproape de localitatea Slobozia. Tânărul de 18 ani care conducea era prietenul victimei. Cei doi se întorceau spre casă după o plimbare cu mașina. La un moment dat tânărul, care avea permis doar de o lună, ar fi pierdut controlul, iar maşina ar fi ieşit de pe carosabil răsturnându-se pe marginea unui câmp. În urma accidentului, tânăra de 16 ani a fost proiectată din vehicul şi a fost găsită inconştientă pe câmp de către salvatori, printre aceştia aflându-se şi tatăl fetiţei.

Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Pogoanele către Slobozia, de către un şofer de 18 ani, din Pogoanele, a pierdut controlul asupra direcţiei, răsturnându-se în afara părţii carosabile”, a fost mesajul transmis aseară de reprezentanţii IPJ Buzău.

Acesta şi-a dat seama că ceva este în neregulă din primul moment, când a recunoscut maşina prietenului fetei sale, a început să-i acorde primul ajutor fetei până la spital şi asta pentru că fata a intrat în ambulanţă în stop cardio-respirator. 

Medicii de la spital nu au mai reuşit să îi salveze viaţa. Tânărul de 18 ani s-a ales doar cu răni uşoare şi are acum un dosar penal pentru ucidere din culpă deschis de poliţişti, conform Observatornews.ro

Bărbatul este și acum în stare de șoc în urma accidentului în care și-a pierdut copilul. 


Comentarii Facebook