Miercuri 24 Aprilie

Tânăr de 22 de ani din Satu Mare, surprins de polițiști în timp ce încerca să VÂNDĂ o femeie de 32 de ani


Un caz care pare ireal, vine de această dată din nordul țării. Un tânăr, în vârstă de doar 22 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prins în flagrant de polițiștii din Satu Mare, în timp ce acesta încerca să vândă o femeie. 

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost prins în flagrant de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, în timp ce încerca să vândă o femeie. Bărbatul a fost pus în arest preventiv pentru 30 de zile.

A încercat să vândă femeia în vârstă de 32 de ani, pentru suma de 1.000 euro

Potrivit informațiilor făcute publice de DIICOT, femeia ar fi fost recrutată în luna ianuarie, din Belgia. Victima, care urma să fie vândută pentru aproximativ 5.000 de lei ar fi fost adusă în România spunându-i-se că va desfășura activități de menaj. Ajunsă în țară, aceasta ar fi fost însă dusă într-o localitate din județul Satu Mare unde ar fi fost și exploatată sexual.

„Întrucât a considerat că nu poate obține venituri suficiente, a decis să o transfere contra sumei de 1000 de euro, persoana vătămată fiind indusă în eroare că urmează să fie dusă înapoi în Belgia", au transmis procurorii.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost reținut, inițial, vreme de 24 de ore. Oamenii legii au decis, apoi, arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook