Un preot dependent de droguri, acuzat că a sedus un adolescent de 15 ani, l-a drogat și apoi l-a abuzat


Un preot a fost aresta în Franța sub acuzația că a drogat și violat un băiat de 15 ani. Potrivit unei surse apropiate dosarului, preotul este seropozitiv, transmite Mediafax. 

Preotul, în vârstă de 52 de ani, care conduce o mică parohie din regiunea Rennes, ar fi recunoscut relația cu victima, dar s-a apărat susținând că tânărul se declarase major și era de acord, conform RTL.

Potrivit reconstruirii scenelor, cei doi s-au întâlnit la Paris după ce s-au cunoscut pe aplicația de întâlniri gay Grindr. După ce au băut un pahar împreună, au mers într-o cameră de hotel. Preotul l-ar fi obligat pe adolescent să ia droguri, apoi l-a violat. 

Când băiatul de 15 ani a adormit, preotul a părăsit hotelul. Tânărul, însă, a început să se simtă rău și și-a alertat prietenii. Transportat la spital, ancheta a fost declanșată de autoritățile pariziene, care au dat de urma preotului în câteva ore și l-au arestat. 

Preotul a recunoscut atât relația, cât și consumul de droguri

Le-a spus anchetatorilor că a călătorit în mod regulat la Paris pentru a se întâlni cu bărbați pentru a întreține relații sexule cu acștia. Potrivit unei surse apropaite dosarului, preotul este seropozitiv, însă, el le-a explicat anchetatorilor că urmează o triplă terapie care reduce semnificativ încărcătura virală și riscul de transmitere a HIV. 


Comentarii Facebook