FOTO - Un bărbat și-a anunțat vecinii printr-un bilet lipit pe ușă că s-a sinucis: „Sunt bătrân, bolnav și sărac”


Un bărbat de 53 de ani din Fălticeni, județul Suceava, s-a sinucis la sfârșitul săptămânii trecute într-un mod șocant și meticulos, lăsând chiar două bilete prin care își anunța intenția și motivele. 

Vecinii de bloc s-au alarmat când au găsit pe ușa bărbatului un bilet prin care îi anunța că s-a sinucis și îi ruga să sune la 112, potrivit Monitorul de Suceava

Atenție, detalii care vă pot afecta emoțional!

Echipajul de poliție sosit la fața locului a intrat în apartament și l-a găsit pe bărbat fără suflare. Bărbatul s-a sinucis într-un mod șocant. Pe patul din dormitor au descoperit trupul inert al bărbatului, care avea trasă pe cap o pungă de plastic în care erau introduse furtunurile a două butelii cu gaz care erau pornite. Medicii care au sosit și ei la fața locului au încercat să-l resusciteze, însă eforturile au fost în zadar. 

Polițiștii au mai găsit în casa bărbatului și o scrisoare de adio prin care își motiva gestul, spunând cp era „bătrân, bolnav, singur și sărac”. 

scrisoare 1.jpg

Deși cazul nu ridică suspiciuni, polițiștii fac cercetări pentru a stabili toate împrejurările care au dus la această tragedie.


Comentarii Facebook