Un polițist a spulberat o bătrânică, pe o trecere de pietoni. Femeia a murit la spital


O femeie în vârstă de 73 de ani a fost spulberată pe o trecere de pietoni ieri, în jurul orei 12:00, în Popești Leordeni. Bătrâna a fost transportată la spital, unde s-a stins în aceeași zi. 

Potrivit surselor Observator, șoferul mașinii ar fi polițist la Brigada Rutieră București. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La data de 18 august a.c., în jurul orelor 12:19, polițistii orașului Popești Leordeni au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un pieton a fost lovit, pe o stradă din localitate. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Popești Leordeni pentru efectuarea de activități din competență, iar din primele verificări a rezultat faptul că, pe DN4, din Popești Leordeni, un conducător auto ar fi surprins și accidentat o persoană, respectiv o femeie, în vârstă de  73 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a acordat primele îngrijiri medicale, iar ulterior a transportat victima la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii rutieri din Popești s-au deplasat la spitalul unde a fost internată victima, iar din verificări a rezultat faptul că, aceasta a decedat", transmite IPJ Ilfov într-un comunicat.”,  notează sursa citată. 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Popești Leordeni în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. De asemenea, urmărirea penală este sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Comentarii Facebook