Un polițist a luat la bătaie un bărbat în mijlocul străzii! Omul legii se afla în timpul liber


Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, a fost agresat în plină stradă de un polițist, de 48 de ani. Omul legii se afla în timpul liber atunci când a avut loc incidentul din Slatina, însă conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt va lua măsuri împotriva lui.

Poliţiştii din Olt au deschis o anchetă după ce un bărbat de 56 de ani a fost agresat de unul de 48 de ani, cel din urmă fiind polițist, în timpul liber la momentul incidentului. Fapta a avut loc pe un bulevard din Slatina. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 că un bărbat a fost agresat pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina, relatează News.ro.

Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Morunglav, judeţul Olt, în timp ce se afla pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, în 48 de ani, din oraşul Balş, judeţul Olt. De asemenea, s-a constatat faptul că una dintre persoanele implicate în eveniment are calitatea de poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, iar în momentul evenimentului se afla în concediu de odihnă, conform graficului”, a anunţat IPJ Olt.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt va declanşa o anchetă disciplinară faţă de poliţist.

În contextul în care instituţia nu tolerează astfel de fapte, care contravin eticii şi valorilor morale ale profesiei, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt va dispune declanşarea cercetării disciplinare faţă de poliţist, prin Biroul Control Intern, urmând ca, la finalizarea verificărilor, să fie dispuse măsurile legale în consecinţă”, a precizat sursa citată. În cauză, polițiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

Comentarii Facebook