Miercuri 24 Aprilie

Adolescentă de 16 ani în comă, după ce a consumat substanţe interzise. A fost găsită inconştientă în toaleta liceului


O adolescentă de 16 ani din Galaţi a ajuns în stare gravă la spital, vineri, după ce ar fi consumat substanţe interzise şi a fost găsită inconştientă în toaleta liceului unde învaţă. Medicii au decis să o transfere la Bucureşti, după ce tânăra a intrat în comă.

Vineri dimineaţă, o elevă de 16 ani a început să se simtă rău în jurul orei 8:00, la Liceul de Industrie Alimentară din Galaţi și a fost găsită ulterior în toaleta şcolii, în stare de inconştienţă şi cu convulsii. Acolo au intervenit angajaţi Serviciului Judeţean de Ambulanţă, iar adolescenta a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean Galaţi, potrivit informațiilor furnizate de reporterul Observator, Adrian Obreja.

Tânăra a intrat în comă, după ce ar fi consumat o substanţă periculoasă

Ulterior, medicii au decis să fie transferată la un spital din Capitală. Din nefericire tânăra a intrat în comă, fiind intubată şi ventilată mecanic. Cel mai probabil, tânăra ar fi consumat o substanţă periculoasă, iar Poliţia urmează să stabilească circumstanţele producerii incidentului Potrivit IPJ Galaţi, ofiţerii antidrog de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi au început o anchetă în acest caz şi a fost deschis şi în dosar penal pentru operaţiuni interzise cu substanţe psihoactive.

În urma investigațiilor imagistice s-a observat ca există o cantitate mare de sânge la nivel ventricular în cap, motiv pentru care se ridică suspiciunea de o malforație alterio-venoasă ruptă. 

Adolescenta a fost testată pentru drogurile cunoscute, cum ar fi cocaina, cannabis sau heroină, rezultatele fiind negative. Tânăra nu a fost testată şi pentru Spice, pentru că nu există aparatură specifică.


Comentarii Facebook