Un jandarm a murit de COVID-19, după ce înainte scria că nu crede în virus și toți sunt plătiți


Ionuț Câmpean, căpitan în cadrul Jandarmeriei Sibiu, a murit miercuri de COVID-19, la o săptămână de la infectarea cu coronavirus.

Bărbatul avea 43 de ani și era internat la Spitalul Județean Sibiu din 23 octombrie. Acum trei zile acesta a scris că lupta este grea. ”Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!”, potrivit Turnul Sfatului.

Potrivit autorităților acesta a fost internat în data de 23 octombrie, prin UPU, pe secția de Boli Infecțioase, dar deși i s-a administrat tratament conform protocolului, evoluția a fost una nefavorabilă, plămânii fiindu-i grav afectați. Aseară, din păcate, a suferit un stop cardio-respirator care nu a mai putut fi resuscitat.

O boală mai grea ca acest COVID cred că doar tratamentul de cancer îl întrece. Este o luptă groaznică. Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!”, scria jandarmul, în urmă cu 3 zile, pe pagina sa de Facebook.

Ionuț Câmpean postase înainte mesaje împotriva măsurilor de protecție.

aGFzaD04Njg1Nzg3ZjU0YThjZGRmODA4Y2Q5Yzc1NjBlNDFhMw==.thumb.jpgc2g9OGEyNDk3ZTk3YzdjNDMzMGQwYWFjMDYzZjFlZmIzZTI=.thumb.jpgaGFzaD1hMzIzOGE1MWRiY2UzZGI3YTY4NmQxZTQ0MjE5MWMzMw==.thumb.jpg

Comentarii Facebook