Un bărbat și-a violat cumnata și apoi a plecat cu televizorul din casă. Femeia a fost agresată în casa în care erau şi copiii ei


O femeie din Iași a fost violată în casa în care erau şi copiii ei chiar de cumnatul pe care îl primise la masă. La câteva ore după ce femeia a făcut plângere la poliţie, agresorul s-a întors, a bătut-o şi i-a jefuit locuinţa.

Femeia îl primise acasă pe cumnatul ei în vârstă de 36 de ani, l-a pus la masă și i-a dat să consume alcool. Doar că bărbatul nu s-a mulțumit doar cu atât. În momentul în care a fost refuzat de tânăra mamă, acesta a agresat-o, a violat-o, deși femeia i-a spus în mod repetat să se oprească. Ea nu a avut cui să ceară ajutorul. La acel moment, soțul tinerei nu era acasă. În gospodărie se mai aflau cei doi copii ai ei, de 3 și 7 ani, scrie Observator. 

Imediat după ce bărbatul a plecat, femeia și-a sunat soțul și i-a povestit ce s-a întâmplat, după care a anunțat poliția. La fața locului au venit agenții, care au și dus-o pe tânără la Institutul de Medicină Legală. Ulterior, ea a fost adusă acasă și au început căutările agresorului. Pentru că nu a fost găsit imediat, la scurt timp după ce femeia s-a reîntors în locuință, bărbatul și-a făcut din nou apariția la ușă. De această dată, însă, pentru a o trage la răspundere că anunțase poliția. Era furios, a lovit-o, a făcut tot felul de stricăciuni, apoi a plecat cu televizorul din casă, notează sursa citată. 

Polițiștii l-au găsit pe individ la el acasă, fiind reținut pentru 24 de ore. Astăzi, el a fost dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de violt, loviri și alte violențe, distrugere, furt și influențarea declarațiilor.  

Comentarii Facebook