Un bărbat şi-a dat foc la casă, iar apoi i-a sunat pe pompieri să vină să o stingă


Situație ieșită din comun în Botoșani, un bărbat din satul Horlăceni şi-a dat foc la casă, apoi a sunat la numărul de urgenţă 112 şi i-a rugat pe pompieri să îl ajute să stingă incendiul.

Bărbatul s-a trezit în această dimineaţă şi, din motive încă necunoscute, a pus mâna pe o sticlă cu benzină şi a început să stropească în întreaga casă. Ulterior, el a dat foc şi a ieşit pe stradă, iar după câteva minute, timp ce în care flăcările s-au extins la toată locuinţa, a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi i-a rugat pe pompieri să vină să îl ajute la stingerea incendiului, scrie Antena 3.

Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dar şi poliţişti au ajuns, în cel mai scurt timp, la faţa locului. Aceştia au constatat că locuinţa bărbatului ardea ca o torţă. Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit şapte pompieri militari, aproape două ore", a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani.

Oficialii ISU precizează că proprietarul nu a avut de suferit de pe urma incendiului, însă a fost transportat la spital pentru un consult de specialitate.

Sursa foto: ziarebotosani.ro

Comentarii Facebook