Joi 26 Ianuarie

Un bărbat și-a băgat familia în spital după ce a aprins grătarul în mijlocul apartamentului: „Pentru încălzire, factura de energie electrică e prea scumpă”


Pentru a micșora costurile încălzirii apartamentului în care locuia, un bărbat de 50 de ani a renunțat la încălzirea prin centrala termică și a pornit grătarul cu cărbuni în mijlocul sufrageriei. Proprietarul, soția și nepotul lor au ajuns la spital cu intoxicație cu monoxid de carbon, a transmis poliția bavareză, într-un comunicat.

Apelul la numărul de urgență al centrului integrat de control al poliției din Mühldorf am Inn a sosit la scurt timp după ora 1:00, duminică, 25 septembrie 2022. 

Potrivit pompierilor, cauza concentrației mari a monixidului de carbon care punea viața locatarilor în pericol provenea de la un grătar cu cărbuni aprins în living. Pompierii au aerisit de urgență locuința celor trei, iar între timp, locatarii au fost duși la spital. Proprietarul a recunoscut, ulterior, că a folosit grătarul „pentru încălzire, din cauză că factura de energie electrică era foarte scumpă”. 

Soția s-a plâns de dureri de cap și amețeli, iar nepotul, de 34 de ani, a fost găsit inconștient în apartament. Cei trei au fost duși de urgență la spital cu suspiciune de intoxicație cu monoxid de carbon. Din fericire, potrivit medicilor, victimele nu se află într-o stare critică de sănătate.

Bărbatul de 50 de ani, transportat și el la un control medical din motive de precauție, este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă.


Comentarii Facebook