Un tânăr de 19 ani a murit, după ce a căzut cu mașina într-un pârâu! Băiatul a rămas captiv în vehiculul intrat sub apă


Caz tragic în Caraș-Severin! Un tânăr de 19 ani a murit, după ce s-a răsturnat cu mașina într-un pârâu și a rămas captiv în autoturismul intrat sub apă. În ciuda eforturilor salvatorilor veniți la fața locului pentru șofer nu s-a mai putut face nimic.

Tânărul era singur în autoturism în momentul în care a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a răsturnat în albia pârâului, în afata localității Borlova, din Caraș-Severin. Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cauzele accidentului, scrie Observator.

În această după-amiază, la ora 12.14, pe DJ 608A, în afara localității Borlova s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui tânăr de 19 ani, în următoarele împrejurări: Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce un tânăr de 19 ani, din Borlova, conducea un autoturism din direcția Stațiunea Muntele Mic către Borlova, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul direcției de mers, răsturnându-se cu autoturismul în albia pârâului și rămânând încarcerat în autovehicul, sub apă, spun oamenii legii. 

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, care se afla singur în autoturism. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

2.jpeg

Comentarii Facebook