O fată de 12 ani și-a împușcat tatăl, apoi pe ea, după ce a plănuit totul împreună cu o prietenă


O fată de 12 ani și-a împușcat tatăl și apoi pe ea însăși, după ce a încheiat un pact pentru crimă cu o prietenă, potrivit căruia amândouă urmau să-și ucidă familiile și animalele de companie, potrivit poliției americane. 

Polițiștii din Texas au găsit-o pe fată cu o împușcătură în zona capului, în fața casei din Weatherford, în seara de 20 septembrie, în jurul orei 23:30, potrivit biroului șerifului din Parker County, citat de Sky News

Tatăl fetei, de 38 de ani, a fost găsit în casă, cu o rană împușcată în abdomen. Poliția suspectează că fata și-a împușcat tatăl, a fugit afară din casă apoi s-a împușcat și ea. Cei doi au fost duși cu un elicoper la spital, însă nu au fost furnizate informații despre starea lor. 

Detectivii spun că suspecta ar fi plănuit timp de câteva săptămâni să-și ucidă familia și animalele de companie. Au descoperit că pusese la cale totul împreună cu o altă fată din Lufkin, Texas, care urma să-și ucidă și ea tatăl. Cele două fete aveau de gând să fugă în alt stat după crime.

Fata Lufkin a fost pusă sub acuzare pentru conspirație criminală. Șeriful din Parker, Russ Authier, a spus că ancheta în acest caz este abia la început.

Sursa foto: Colin Boyle/Block Club Chicago


Comentarii Facebook