Miercuri 24 Aprilie

Un bărbat de 50 de ani, prins în flagrant, în timp ce vindea cocaină şi cannabis. Ce riscă bărbatul


Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Bucureşti, a fost prins în flagrant, în timp ce vindea droguri de risc şi mare risc, în Constanţa. Acesta ar fi comercializat 70 de grame de cocaină și 500 de grame de cannabis, asupra bărbatului fiind găsită suma de 7.800 de euro.

Acţiunea a avut loc marţi şi a fost realizată de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța.

Astfel, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 50 de ani, din municipiul București, imediat după ce ar fi vândut droguri de risc și mare risc. Acesta ar fi comercializat 70 de grame de cocaină și 500 de grame de cannabis, asupra lui fiind descoperiți 7.800 de euro. 

Bărbatul prins în flagrant a fost reţinut

barbat prins in flagrant.PNG

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei bănuite, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile. 

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.


Comentarii Facebook