Duminica 2 Octombrie

Un bărbat a violat o femeie în propria ei casă şi a înregistrat ororile cu telefonul mobil al victimei


Scene greu de privit au fost nevoiţi să vizioneze magistraţii unei judecătorii din Ţara Galilor. Un bărbat de 31 de ani a violat o femeie în propria ei casă şi a înregistrat ororile cu telefonul mobil al victimei. 

Bărbatul ajuns joi în sala de judecată, unde a pledat vinovat pentru faptele sale. Cameron Hassan a ajuns în faţa judecătorilor fiind acuzat de viol, după ce anul trecut a agresat sexual o femeie în propria casă. El şi-a susţinut pentru început nevinovăţia spunând că acuzaţiile care îi sunt aduse sunt complet neadevărate, scrie The Mirror.

Joi, 23 iunie, tânărul a apărut din nou în faţa magistraţilor, iar aceştia au venit cu dovezi suplimentare. Mai exact este vorba despre o înregistrare video din telefonul victimei. Pe imagini se observă cum femeia a fost agresată de bărbat, în timp ce aceasta dormea. Imediat după vizionarea clipului, bărbatul a pledat vinovat pentru faptele sale. Totul s-a întâmplat anul trecut, în regiunea Ammanford din Carmarthenshire când bărbatul a intrat peste victima sa în casă şi a violat-o înregistrând întreaga scenă cu telefonul mobil al victimei, notează sursa citată. 

În faţa instanţei, Nicola Powell, avocata femeii a citit o declarație a victimei în care a explicat impactul pe care l-a avut asupra ei agresiunea sexuală, inclusiv depresia și problemele de încredere în oameni. Femeia a mai spus că a trecut ca prin „iad” în așteptarea procesului și și-a dorit ca inculpatul să fi găsit vinovat pentru a o scuti de acel calvar.

Pe de altă parte, avocatul bărbatului a subliniat faptul că deşi a folosit telefonul pentru a înregistra ororile, acesta nu a avut niciodată intenţia de a distribui imaginile respective. Potrivit judecătorilor, bărbatul mai avea alte 32 de condamnări pentru 92 de infracţiuni, inclusiv violenţă împotriva tinerelor, dar şi hărţuirea mai multor femei. Nu au fost însă agresiuni sexuale, ci dor verbale.

Comentarii Facebook