Un avion militar s-a prăbușit în apropiere de Moscova. Cel puțin patru persoane au murit


Un avion militar de transport Il-76 s-a prăbușit vineri în zona orașului rus Riazan, la circa 200 de kilometri sud-est de Moscova. Cauza prăbușirii ar fi o problemă la motor, după cum reiese dintr-o declarație a Ministerului rus al Apărării.

În timp ce efectua un zbor de antrenament fără încărcătură la bord, echipajul a detectat o defecțiune a motorului și a decis să efectueze o aterizare forțată, în afara pistei", a indicat sursa citată.

Potrivit primelor informații, cel puțin patru persoane au murit. La bord se aflau 10 oameni, potrivit informațiilor transmise de agenția RIA Novosti. Agenția rusă a publicat imagini din care reiese că aparatul s-a prăbușit pe un câmp, în apropierea unei zone rezidențiale. Se disting resturile aparatului, echipajele de intervenție și blocuri de locuințe pe fundal. Serviciul de presă al Departamentului de Urgență din regiunea Riazan a comunicat că avionul s-a prăbușit la aproximativ 3:00, ora Moscovei. Un incendiu a izbucnit la locul prăbușirii, dar a fost lichidat, notează Antena 3. 

Comentarii Facebook