Un bărbat a sunat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor pentru a scăpa de soţia care îl bătea. Cei doi se află în proces de divorţ


Un bărbat din comuna Vama, judeţul Suceava a sunat la 112 şi a cerut intervenţia Poliţiei, după ce soţia a început să îl bată. Persoana vătămată a fost îndrumată să se adreseze la un cabinet medico-legal, în vederea eliberării unui certificat medico-legal pentru rănile suferite.

Bărbatul a început să se certe cu soţia sa, miercuri, în jurul orei 11.00. Cei doi se află în proces de divorţ. La un moment dat, femeia a început să îl bată, iar pentru a scăpa de furia femeii, soţul a sunat la numărul unic de urgenţă 112. Un echipaj al Poliţiei s-a deplasat la faţa locului şi l-a salvat pe bărbatul agresat de soţie, scrie Antena 3

Miercuri, 25 mai, Secția 14 Poliție Rurală Vama a fost sesizată prin 112, de către un bărbat din localitate în vârstă de 41 ani, care a reclamat că soția lui de 35 de ani l-a agresat fizic. Polițiștii au făcut cercetări și au stabilit că în ziua respectivă, în jurul orei 11.00, pe fondul unei dispute verbale cu soția sa, cauzată de neînțelegeri familiale și de faptul că cei doi se află în proces de divorț, aceasta l-a agresat fizic, l-a zgâriat pe gât și l-a împins pe scările care fac accesul în casă.

A fost aplicat formularul de risc, fiind întrunite condițiile pentru eliberarea ordinului de protecție provizoriu, însă bărbatul a declarat faptul că nu solicită eliberarea ordinului de protecție provizoriu împotriva soției sale. Persoana vătămată a fost îndrumată să se adreseze la un cabinet medico-legal, în vederea eliberării unui certificat medico-legal pentru rănile suferite. Bărbatul a formulat plângere penală împotriva soției sale așa încât s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie", se arată într-o informare a Poliţiei, citată de suceava-smartpress.ro.

Comentarii Facebook