Duminica 27 Noiembrie

Un bărbat a murit înjunghiat de o prostituată, după ce a refuzat să-i plătească


Un bărbat din Curtea de Argeș  a ajuns din apartamentul prostituatei la care fusese direct la Terapie Intensivă. Din păcate medicii nu i-au putut salva viața.

Bărbatul a vrut să plece fără să plătească și a fost înjunghiat. Bărbatul avea plăgi multiple înjunghiate, torace-abdominale si membre. Polițiștii au ridicat două persoane, pe tânăra în vârstă de 22 de ani și un  bărbat care se pare că este peștele ei. Cei doi sunt soț și soție și ambii l-au lovit cu cuțitul pe client. Clientul prostituatei este un bărbat în vârstă de 56 de ani, scrie Antena 3.

A venit de la Curtea de Argeș la Pitești după ce și-a dat întâlnire cu tânăra al cărui număr de telefon l-a găsit într-un anunț. Ea avea o garsonieră închiriată special pentru activitate și acolo l-a primit pe bărbat. După ce a întreținut relații sexuale cu el, individul i-ar fi spus că nu vrea să plătească pentru că nu e mulțumit.

Clientul a încercat să plece și, în scara blocului, a fost înjunghiat. L-a lovit tânăra și a apărut și un bărbat, cel despre care se bănuiește că e peștele ei” a povestit o femeie din bloc pentru sursa citată. Atât tânăra cât și soțul ei sunt în custodia poliției. 

Comentarii Facebook