Joi 9 Februarie

Un bărbat a fost la un pas de a-și pune capăt zilelor, din cauza fostei iubite care îl hărțuia


Caz ieșit din comun în Anglia, unde un bărbat a ajuns la un pas de sinucidere după ce fosta lui iubită i-a trimis peste 1.000 de mesaje prin care îl implora să se împace cu ea.

Michelle Felton, în vârstă de 28 de ani, și-a sunat sau i-a trimis peste 150 de mesaje text, zilnic, fostului iubit, Ryan Harley, după ce a părăsit-o, scrie The Sun.

Femeia îi adresa de fiecare dată aceeași întrebare: „De ce nu vrei să-mi vorbești?”. Cei doi au început să se întâlnească în luna mai 2020, și au decis să se despartă în februarie, după o dispută aprinsă. Atunci, Michelle l-a lovit cu piciorul în zona intimă, iar bărbatul i-a rupt degetul, accidental.

1.jpeg

Bărbatul ar fi sunat la poliție când tânăra a început să-i lase cadouri la ușă. „Vreau doar să dispară și să se oprească totul. Pur și simplu îmi vine să termin totul”, a spus bărbatul.

Femeia a recunoscut că și-a hărțuit fostul iubit și a fost eliberată pe cauțiune. Ea nu trebuie să-l mai contacteze pe Ryan sau pe mama lui. Michelle așteaptă să-și primească sentința în ianuarie, notează sursa citată.

Comentarii Facebook