Un bărbat a chinuit o copilă de 11 ani, forțând-o să mărturisească un furt pe care nu l-a comis. A bătut-o și a ținut-o în frig


Un bărbat a fost arestat preventiv, joi, 11 august, de judecătoria Gura Humorului, pentru o faptă comisă în urmă cu un an și jumătate. Atunci, individul a bătut și șantajat un copil în vârstă de 11 ani. 

Bărbatul este acuzat de procurori de comiterea mai multor infracțiuni, respectiv lovire sau alte violențe, șantaj și lipsire de libertate

Copila de 11 ani, sechestrată și bătută cu brutalitate

Acesta a sechestrat copila timp de patru ore, apoi ar fi ținut-o dezbrăcată în frig stropind-o cu apă din când în când, pentru a rămâne înfrigurată. Intenționa, astfel, să o facă pe fată să mărturisească un furt pe care l-ar fi comis aceasta în firma sa. În momentul în care a întâlnit fetița, bărbatul a hotărât să-și facă singur dreptate. 

Procurorii au mai stabilit că, tot în acele patru ore, copila a fost bătută, având mai apoi nevoie de îngrijiri medicale timp de aproximativ cinci zile. Faptele pentru care este acum arestat bărbatul pentru 30 de zile s-au petrecut în luna februarie a anului trecut, în 2021, dar abia acum s-au adus suficiente probe în fața procurorilor pentru a se putea face ceva în legătură cu acest caz.

Lovită cu o coadă de lopată peste mâini

În fapt s-a reţinut că la data de 25.02.2021 în intervalul orar 15.30 -19.30 inculpatul a luat-o cu forţa pe persoana vătămată minoră în vârstă de 11 ani în timp ce aceasta din urmă se afla în apropierea sediului societăţii comerciale pe care o administrează situat în oraşul Gura Humorului, a condus-o şi introdus-o împotriva voinţei sale într-o anexă a societăţii comerciale, unde a privat-o de libertate o perioadă de aproximativ patru ore, timp în care a supus victima la tratamente degradante, respectiv a ţinut-o în frig dezbrăcată, întinsă pe pardoseală şi a udat-o cu apă”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, potrivit news.ro.


Comentarii Facebook