FOTO - Orădenii au găsit un mod ingenios de a scăpa de mașinile parcate pe trotuare. „Primăria aplaudă această inițiativă”


Orădenii au găsit o metodă inedită prin care să împiedice șoferii să mai parcheze ilegal, după ce ani de-a rândul, trotuarele din fața caselor au fost blocate de mașinile parcate. 

Locuitorii unei străzi din centrul municipiului Oradea au montat jardiniere și ghivece cu flori pentru a împiedica șoferii să își parcheze mașinile pe trotuarul care este deja destul de îngust. Orădeni au luat această măsură pentru că altfel trotuarul devenea impracticabil, iar pietonii erau obligați să coboare pe carosabil, scrie bihoreanul.

oradea trotuar.jpg

Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Oradea aplaudă această iniţiativă şi le mulţumeşte locuitorilor de pe strada George Coşbuc, invitându-i pe aceştia la un dialog direct cu Compartimentul Spaţii Verzi Urbane, Facilităţi de Agrement şi Sport, care se oferă să le acorde consiliere şi sprijin în ceea ce priveşte amenajarea jardinierelor şi chiar punerea la dispoziţie de plante pentru amenajarea lor’’, a transmis miercuri Primăria Oradea, printr-un comunicat de presă.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, pe lângă utilitatea practică, jardinierele puse de orădeni oferă beneficiul unei mici oaze de verdeaţă într-un spaţiu 100% construit.

Sursa foto: bihoreanul.ro


Comentarii Facebook