Un băiețel de 4 ani a supraviețuit două zile singur în sălbăticie. A plecat de acasă doar în pijama, înfruntând temperaturi spre limita înghețului


Un băiețel din SUA, de doar patru ani, a supraviețuit două zile singur în sălbăticie, într-o zonă împădurită din statul american Montana. Ryker Webb a fost dat dispărut vineri, după ce se jucase în curtea casei de lângă Bull Lake, la sud de Troy, un oraș din comitatul Lincoln. Micuțul a fost găsit abia duminică, după o amplă operațiune de căutare.

În jurul orei 17.00, un vecin îngrijorat a alertat poliția. Erau deja mai bine de două de când micuțul dispăruse. Imediat, a fost declanșată o amplă operațiune de căutare. O echipă de 53 de persoane a periat zona pe jos în zonă, cu drone, câini, elicoptere și bărci. Ryker era singur în sălbăticie, pierdut în pădurile din Montana. 

Sâmbătă seara, temperaturile au scăzut spre 4 grade Celsius, aproape de limita înghețului. Furtunile și ploile abundente au făcut îngreunat căutările, iar elicopterele au fost nevoite să se întoarcă din cauza "condițiilor meteorologice foarte proaste", potrivit biroului șerifului din comitatul Lincoln. În cele din urmă, Ryker a fost găsit la 4 kilometri de locul dispariției sale. Era sănătos, dar "înfometat, însetat și înghețat de frig", potrivit New York Post.

Micuțul a fost dus la spital pentru evaluare, era în pijama, cu șosetele rupte și avea nasul însângerat.

băiatul.jpeg

Comentarii Facebook