Lucian Mîndruță a făcut COVID-19 și ține un jurnal: Merita purtata masca un pic in aglomeratie!


Lucian Mîndruță a anunțat că are COVID-19 și a început să țină un jurnal. 

Dragilor, sunt absent motivat vreo 5 zile minim de la orice. 

Am Covid. E rau. Si anume, foarte rau. 

Va mai tin la curent.

Nu mi s-a mai intamplat niciodata ca o boala sa vina peste mine asa ca asta, ca un buldozer.

Ieri la pranz eram ok. Niciun simptom. Am filmat un vlog cu Silviu Petcu, am facut emisiunea… si pe la finalul ei am ramas fara voce. Asa, dintr-o data.

Am dat cu tantrum verde si-am zis ca trece. Si peste noapte, bum! Febra, durere de cap cumplita (asta e cea mai rea chestie), frisoane, tot tacamul.

Am ajuns la spitalul Marius Nasta pana la urma, azi dupa-amiaza, unde am stat pana acum o jumatate de ora, caci nu mai puteam de durere. 

Acolo perfuzii, analize…..

In fine, vestea buna e ca plamanul e nu afectat. Vestea proasta e ca va dura ceva. Am plecat acasa cu tratament - Molnupiravir si sfatul sa nu am asteptari prea mari, ca durerea de cap va trece greu.

Am reusit totusi sa ma concentrez la textul asta, ajuns inapoi acasa. Si sa va multumesc din nou pentru grija. M-a miscat tare.

Si da, mai merita purtata masca un pic in aglomeratie!”, a scris Lucian Mîndruță.

Cum a trecut a doua zi de COVID-19

Ziua a doua de Covid dupa zero somn azi-noapte, cu frisoane care m-au facut sa ma bag in pat cu echipamentul de ciclism de iarna...

Parca e un pic mai bine. Nu mai vine sa ma dau cu capul de pereti de durere, doar as vrea sa-l desfac, ca pe o conserva, sa vad ce e inauntru de doare atat de rau.

Cea mai buna veste este ca plamanii nu sunt afectati. Stiu pentru ca la inceputul epidemiei mi-am luat un Garmin cu monitorizarea oxigenarii si azi-noapte l-am lasat sa inregistreze. Peste 96, ceea ce e decent.

Nu pot sa merg mai mult de 10-20 de metri prin casa, pentru ca ma ia oboseala si ma duce pe pilot automat in pat. Dar macar mi-a revenit cheful sa deschid calculatorul.

Azi-noapte am vazut (de fapt auzit) vreo cinci sezoane din Big Bang Theory. Si gata, nu mai suport. Ceva recomandari pentru binging - pe vesel si pozitiv - aveti si pentru mine?”.

Comentarii Facebook