Un băiețel de 10 ani a luat foc chiar sub ochii mamei sale, după ce a aruncat o sticlă de benzină în sobă


Un copil din Vaslui a fost la un singur pas de o mare tragedie. Lăsat nesupravegheat, băiețelul s-a jucat cu o sticlă de benzină în preajma unei sobe. Micuţul a aruncat sticla de combustibil în flăcări, iar flama i-a provocat răni la nivelul feţei şi al pieptului. Din fericire mama lui a intervenit repede şi a aruncat pe el cu apă. 

Incidentul a avut loc în comuna vasluiană Oşeşti. Băiatul de 10 ani, în lipsa tatălui plecat la muncă în sat, a mers în grajdul animalelor unde a şi găsit sticla de benzină. S-a dus apoi în bucătăria casei unde a deschis gura sobei şi a aruncat recipientul inflamabil. Mama se afla în camera de lângă, îşi alăpta bebeluşul, şi a fost alertată de strigătele copilului, scrie Observator.

Intervenţia promptă a mamei a făcut diferenţa între viaţă şi moarte. Medicii sosiţi la faţa locului i-au acordat primele îngrijiri şi l-au transportat de urgenţă pe micuţ la Spitalul Judeţean din Vaslui. Băiatul a suferit arsuri atât pe faţă, cât şi pe mâini, piept sau braţe. Băiatul trebuia astăzi să înceapă școala, însă va rămâne internat în următoarele zile sub strictă supraveghere medicală.

Comentarii Facebook