„Triumful” rus în toată splendoarea. Soldații ruși i-au rugat pe ucraineni să-i lase să fotografieze centrala nucleară, să le zică șefilor că au cucerit-o


Slaba pregătire a rușilor pentru războiul din Ucraina iese la iveală în fiecare zi de continuare a conflictului armat. Soldații ruși i-au rugat pe localnicii din Zaporojie să-i lase să fotografieze centrala nucleară, pentru a le raporta șefilor lor că ei o controlează.

Miercuri, a fost anunțat faptul că locuitorii din Energodar au oprit un convoi de soldați ai Federației Ruse. Populația civilă a orașului a blocat calea invadatorilor și nu i-a lăsat să treacă la centrala nucleară Zaporojie. Cu puțin timp în urmă au apărut informații despre o nouă solicitare din partea invadatorilor ruși.

Ei i-au convins pe locuitori să-i lase să intre în oraș pentru a face fotografii pe fundalul ZNPP, pentru a le trimite conducerii armatei ruse, astfel încât să pară că ei controlează acum centrala nucleară, informează publicația ucraineană Unian.

Astăzi, situația este de așa natură încât invadatorii ruși de acolo vin în încercarea de a negocia cu conducerea orașului. Ei spun că au o sarcină din partea conducerii lor de a ocupa Energodar și centrala nucleară din Zaporojie. Aceștia au spus că trebuie doar să intre în oraș, să facă o poză pe fundalul centralei nucleare de la Zaporojie și să trimită un raport corespunzător conducerii lor, Ministerul armatei ruse, pentru a propaga că ei controlează centrala. După aceea, se presupune că vor părăsi facilitățile noastre”, a declarat Petr Kotin, șeful NNEGC „Energoatom”

Comentarii Facebook