Trei românce au devenit ,,celebre” după ce au fost prinse la furat în Florida. Reacția lor a fost șocantă: ,,Furtul nu e o infracțiune”- VIDEO


O filmare cu 3 românce prinse la furat în Florida a făcut înconjurul lumii.

Femeile în vârstă de  25, 24 şi 15 ani au fost prinse într-un supermarket din Vero Beach, după au furat două genți, ochelari de soare și deodorant.

Totul s-a întâmplat pe 25 februarie însă filmarea a fost postată în urmă cu câteva zile, devenind rapid virală. Videoclipul a strâns deja 2,4 milioane de vizualizări.

În filmare se poate observa cum femeile neagă orice fel de furt, însă sunt duse în încăperea unde se afla personalul de paza al magazinului pentru a vedea filmările. Femeile continuă să spună că nu au furat nimic.

Acestea spun că provin din România, nu cunosc bine limba engleză și nu au acte.

Se poate observa cum femeile au o atitudine sfidătoare tratând toată situația ca pe o glumă.

Poliția este chemată și hoațele sunt încătușate și trimise la secție, însă acestea nu par foarte îngrijorate. 

Mai mult, pe înregistrarea din mașina de poliție se poate auzi cum una dintre tinere se miră de faptul că merg la închisoare pentru nişte perechi de ochelari, deoarece „Furtul nu este o infracțiune”.

Însă româncelor nu le-a mai ars de glume atunci când la secție polițiștii le-au anunțat că vor chema serviciul de imigrări.

 „Immigration? De ce immigration? Nu înțeleg”, a spus una din ele. „Pentru ca ați comis o infracțiune”, i-a răspuns polițistul pe un ton sec. 

Video: YouTube/BlueBlotters


Comentarii Facebook