S-a prefăcut că e manechin și a furat bijuterii și haine din mall - FOTO


Un hoț a dat dovadă de perseverență și multă răbdare. Bărbatul de 22 de ani s-a dat drept manechin într-o vitrină de magazin din Varșovia, pentru a fura bijuterii după terminarea programului.

În imaginile vizionate după furt s-a văzut cum tânărul stătea nemișcat și ținea în mână o geantă, chiar la intrarea în unitatea comercială. 

Poliția din Varșovia a declarat că angajații și cumpărătorii nu au observat nimic neobișnuit în timp ce bărbatul stătea în vitrină și se confunda cu mai multe manechine. Poliția a precizat că individul a rămas nemișcat până ”a simțit că este în siguranță”, apoi a mers prin diferite departamente după închidere, cu scopul de a fura bijuterii. El a fost în cele din urmă observat de personalul de securitate.

La un alt mall, tânărul a luat de două ori masa la același restaurant, după ce s-a schimbat de haine la un magazin din apropiere. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum infractorul se strecoară pe sub ușile rabatabile ale magazinului de haine, chiar înainte ca acestea să se închidă.

Robert Szumiata, un purtător de cuvânt al poliției din Polonia, a precizat că, într-un alt incident aflat sub investigație, tânărul de 22 de ani a așteptat într-un centru comercial după terminarea programului și a luat bani din mai multe case de marcat. Acum se află în custodia poliției pentru 3 luni.

Comentarii Facebook