Tragic! Un băiat de 16 ani a murit, după ce sora lui de 17 ani a intrat cu maşina într-un stâlp


Caz tragic în Brăila, un tânăr de 16 ani a murit într-un grav accident de circulaţie care a avut loc pe o stradă din municipiu. Maşina în care se afla băiatul era condusă de sora lui care avea de 17 ani, deci ea nu avea permis de conducere. Ea a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp. 

Impactul a fost atât de puternic încât fratele adolescentei şi-a pierdut viaţa. 

Aseară, în jurul orei 21:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apeluri 112 cu privire la faptul că pe Șoseaua Baldovinești, în zona podului Apollo din municipiu ar fi avut loc un accident rutier. 

Din primele cercetări, se pare că o tânără, în varstă de 17 ani, din Brăila, ar fi condus un autovehicul pe Șoseaua Baldovinesti, dinspre strada Comuna din Paris către Bulevardul Dorobanților, iar la urcarea pe pod, ar fi pierdut controlul volanului, ar fi acroșat un stâlp situat pe partea dreaptă a sensului de deplasare, după care s-a oprit pe spațiul verde. 

În urma evenimentului, la fața locului, pe trotuar, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 16 ani, din Brăila, care a fost declarat decedat de echipajul medical, iar tânăra în vârstă de 17 ani, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", informează Poliţia Brăila, citată de Antena 3. 

Comentarii Facebook