Tragedie fără margini. Doi copii au murit după ce s-au jucat pe gheața, care s-a rupt sub greutatea lor


Doi copii au căzut în râul Bistrița după ce s-a rupt gheața de sub ei, sâmbătă, 5 februarie. Băiatul de 7 ani și fetița de 8 ani au murit la spital. Copiii au intrat în stop cardio-respirator după ce au căzut în râul Bistriţa din Neamț. 

Ministerul de Interne a lansat un avertisment pentru părinți și îi roagă să supravegheze copiii și să nu îi lase să se joace pe gheață, deoarece pericolul este foarte mare.Cei doi copii au căzut în apă după ce s-a rupt gheaţa sub ei.

Din primele cercetări a reieşit că cei doi minori, de 7, respectiv 8 ani, s-ar fi jucat pe luciul de gheaţă care s-a rupt, aceştia căzând în râul Bistriţa”, a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspector Ramona Ciofu, citată de Agerpres.

Fetiţa a fost scoasă prima dată din apă de localnici şi apoi băieţelul. Băiețelul, în vârstă de 7 ani, a fost găsit de pompieri la un kilometru distanță de locul unde a fost văzut în momentul în care a căzut, în stare de inconștiență. Ce doi copii sunt frați, deși s-au aplicat manevre de resuscitare pentru salvarea lor, ambii copii au murit la spital. 

Polițiștii urmează să cerceteze exact cum au căzut cei doi copii și dacă au fost lăsați nesupravegheați, în urma celor întâmplate s-a deschis o anchetă.

Comentarii Facebook