Tânără aproape goală şi cu mâinile însângerate, găsită când mergea fără direcţie pe stradă. Fata susținea că este urmărită


O tânără în vârstă de 18 ani, dezbrăcată şi cu sânge pe mâini, a fost găsită când mergea fără direcţie pe o stradă din Baia Mare.

Scene halucinante luni, 2 ianuarie, pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Baia Mare. O fată aproape dezbrăcată și cu sânge pe mâini a fost văzută de mai mulți oameni mergând dezorientată pe trotuar. Oamenii au întrebat-o ce s-a întâmplat, iar fata le-ar fi spus că a fost urmărită și nu știe cum a ajuns în acel loc.

Martori iau sunat la 112 și au cerut ajutor. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță și trei echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare au sosit imediat la fața locului. Polițiștii au încercat să discute cu tânăra, la fel și cadrele medicale. Nu prea au avut cu cine pentru că aceasta ar fi fost sub influența substanțelor halucinogene.

Totuși, au aflat că nimeni nu a urmărit-o iar rănile și le-a provocat singură. Totodată polițiștii au identificat-o pe tânără. Aceasta are 18 ani și ar locui în zona Craica, notează Antena 3 CNN. 

Rănile de automutilare au fost superficiale și nu au necesitat tratament de specialitate. Medicii de pe ambulanță au vrut să o ducă totuși la spital, însă fata a refuzat categoric astfel că a ajuns la sediul Poliției pentru audieri.

Sursa foto: Antena 3 CNN

Comentarii Facebook