Tânăr bătut cu sălbăticie de taximetriști. L-au lovit cu bâtele în cap VIDEO


Un tânăr a fost bătut cu sălbăticie de o gașcă de taximetriști, la Galați, din cauza unui conflict spontan dintre victimă și unul dintre șoferi.

O zi de naștere sărbătorită la Plaja Brateș, sâmbătă seara, s-a terminat foarte rău pentru protagonistul serii, un tânăr gălățean de doar 19 ani. Tot scandalul și bătaia de după au fost surprinse de camerele de supraveghere ale Poliției Locale, scire realitateadegalați.net.

La plecare, acesta a remarcat că nu îi încap toate lucrurile în taxiul pe care îl chemase. Prin urmare, a solicitat altă mașină. Între timp, după ce și-a scos lucrurile din portbagajul taxiului, a trântit ușa portbagajului cam tare, iritându-l pe șofer. De aici și până la un scandal în toată regula, nu a fost decât un pas. În ajutorul taximetristului au venit rapid și alți colegi, circa șapte persoane sărind la bătaie, iar alții privind. Victima a fost folosită pe post de sac de box, luând lovituri cu nemiluita, pumni, picioare și chiar bâte de basebal.

În altercație, tânărului i-a căzut telefonul mobil din buzunar. Unul dintre șoferii de taxi prezenți a luat telefonul de jos și l-a băgat în buzunar. Telefonul nu a mai fost găsit și au fost distruse mai multe bunuri.

Poliția a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, furt și distrugere. Tânărul bătut are nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale, conform medicilor legiști. Polițiștii urmează să îi identifice pe toți taximetriștii care au participat la altercație.

Comentarii Facebook