Gimnasta fără un picior care a impresioant o țară întreagă la ”Românii au talent” a murit. Avea 15 ani


Adolescenta Emma Neagu, gimnasta de doar 15 ani care a reușit să uimească o țară întreagă la concursul ”Românii au talent”, a murit zilele trecute. 

Tânăra locuia în Toronto, Canada împreună cu familia sa, iar în 2017, a fost diagnosticată cu cancer osos, iar medicii au fost nevoiți să îi amputeze piciorul drept. Cu toate acestea, Emma nu și-a abandonat visul și a continuat să își urmeze ambițiile în gimnastică și dans.

Pe site-ul televiciunii Pro TV a apărut și un mesaj dedicat fostei concurente Românii au talent.

A trait 15 ani, dar a avut curaj, talent şi o inimă frumoasă cât nu au alţii în zeci de ani. Emma merită să se amintim de strălucirea şi de sufletul ei.

Dedicată gimnasticii de la vârsta de trei ani și jumătate, a reușit să facă performanță încă de mică. A murit pe 7 aprilie, la vârsta de 15 ani din cauza cancerului osos, boală cu care a fost diagnosticată acum doi ani. Anunţul a fost făcut de mai multe organizaţii şi fundaţii caritabile din Canada, unde copila s-a născut şi unde devenise o adevărată voce de susţinere a copiilor cu acelaşi diagnostic. 

Emma a dansat senzațional la “Românii au talent”, în ciuda faptului că avea un picior amputat. 

Adolescenta nu ar fi vrut ca oamenii să îşi amintească de boala ei, nici să dea mai multă atenţie morţii decât vieţii ei.  Ea a fost fata care putea să meargă în mâini desi avea un picior amputat, care făcea gimnastică de performanţă desi avea cancer, care a avut curaj atât cât poate avea un om într-o viaţă.”, au transmis cei de la Pro TV.

Comentarii Facebook