Spaima șoselelor! O mașină cu trei români, surprinsă mergând cu spatele pe o autostradă din Italia


O întâmplare bizară a avut loc în Italia după ce o mașină a fost surprinsă, pe centura ocolitoare a orașului Napoli, rulând cu spatele.  

Totul a fost filmat de un cuplu care se afla pe o motocicletă iar imaginile au ajuns pe Tik-Tok cauzând controverse în rândul italienilor.

Astfel, cu ajutorul imaginilor au fost identificați și cei care se aflau în autovehicul, fiind vorba despre 3 români.

Astfel, când membrii echipei de urgență de la Tangenziale Spa s-au apropiat de mașină, au zărit în interior trei persoane, toate de naționalitate română. 

Aceștia au explicat că aproape că rămăseseră fără combustibil și că au condus în marșarier pentru a ajunge la cea mai apropiată benzinărie, care se afla în spatele lor, informează știridiaspora.ro.

Clipurile au ajuns și la oficialii din Italia, care condamnă vehement comportamentul acestora.

„Infractori care nu ezită să își pună în pericol viața lor și a altora pentru câteva like-uri pe rețelele de socializare sau pentru că sunt sub influența drogurilor și a alcoolului. Împotriva acestei derive, vom susține înăsprirea pedepselor din Codul Rutier pentru cei care pun în pericol în mod iresponsabil viața altora”, a declarat deputatul italian, Francesco Emilio Borrelli.

Comentarii Facebook