Sambata 26 Octombrie

Șoșoacă scăpată de sub control din cauza votului: De mâine vă spunem care aveți amante și care sunteți...”/Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns! VIDEO


Un video care ar putea fi de râs, dacă nu ar fi de plâns, venind din partea unui viitor europarlamentar care va reprezenta România în Parlamentul European, a fost publicat de Diana Șoșoacă. 

"De mâine începem să vă spunem care sunteți homosexuali, care aveți amante"


Furibundă din cauza rezultatului votului de duminică 9 iunie 2024 , când a pierdut Primăria capitalei, senatoarea Diana Șoșoacă amenință că va dezvălui detalii compromițătoare despre viața privată a colegilor săi din Senat și Camera Deputaților.

„De mâine începem să vă spunem care sunteți homosexuali, care aveți amante, unde sunt amantele voastre, copiii pe care îi aveți cu amante și începem cu aliatul general al Senatului. Avem niște doamne acolo. O doamnă are un băiețel de 12 ani care este al unui senator PSD, doamna soția senatorului crede că domnul nu o înșală. O, da, o înșeală. Și mai are la etajul cinci domnul încă o amantă cu care și-o trage în fiecare zi. Și mai are și funcție de vicepreședinte. Bă, de mâine, vă sparg! V-ați pus cu mine? De mâine, nume, prenume, poponăreala din Senatul României, poponăreala din Camera Deputaților”.

Comportamentul în calitate de viitor europarlamentar este atât de șocant, încât nici măcar nu mai contează dacă Diana Șoșoacă își va duce sau nu la îndeplinire amenințările.



Comentarii Facebook