Sorina Pintea: Falsul medic italian a primit parafa de la DSP ”din milă”


Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, susține că impostorul Matthew Mode, pe numele real Matteo Politi, a obţinut parafa de la Direcţia de Sănătate Publică pentru că unei funcţionare i s-a făcut milă de el.

Știți care a fost replica funcționarei de la DSP când a fost întrebată de ce a făcut acest lucru? Din milă - așa a răspuns! N-am înțeles de cine i-a fost milă și cine i-a indus această milă. Vreau mai întâi să văd documentele, să văd dacă efectiv a intrat în sala de operație, dar există mărturii că a făcut-o. Poate era un talent nativ…”, a spus ministrul.

Falsul chirurg Matthew Mode, pe numele real Matteo Politi, a declarat la Xtra Night Show de la Antena 1, că nu este un fals medic și că nu fuge - dar că nu vrea să spună unde e - şi că are tot dreptul de a profesa în România pentru că i-au fost recunoscute şi echivalate diplomele, în acest scop apelând la servicile unui avocat, identificat doar prin prenumele ”Laura”.

Cu privire la diploma în medicină obţinută de acesta la Universitatea din Priştina, şefa DSP a declarat pentru Libertatea că nu a înţeles nimic din ea şi că nu înţelege cum un funcţionar a putut da un aviz în baza acestui document.

Comentarii Facebook